Suriyeli Muhalif Lider: Ramazan'da Zaferler Elde Ettik

Suriyeli Muhalif Lider: Ramazan'da Zaferler Elde Ettik

Suriyeli muhalif liderlerden Enes el-Abde, Ramazan ayı içerisinde muhalif savaşçıların önemli zafer elde ettiğini öne sürdü.

Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu (SMDK) Başkanı Enes el-Abde, muhaliflerin Ramazan'da önemli zaferler elde ettiğini belirtti.

Abde bayram nedeniyle yaptığı açıklamada, "Önce Allah'ın yardımı sonra kahraman savaşçıların direnişi sayesinde muhalifler Ramazan ayı içerisinde Halep kırsalı, Lazkiye'nin çeşitli bölgeleri ve sahil cephelerinde önemli zaferler elde etti." ifadesini kullandı.

SMDK'nın ve kendisinin Suriye halkına selamlarını ileten Abde, devrimin hedeflerine bağlı kalacakları taahhüdünde bulunarak, devrimin ilkelerine aykırı hiçbir siyasi çözümü kabul etmeyeceklerini vurguladı.

Abde, açıklamasında şunları kaydetti:

"Ülkemizi ve devrimi çevreleyen karmaşık durumlar ve karşı karşıya kaldığımız meydan okumaların ne boyutta olduğunu biliyoruz ancak kahraman savaşçıların direnişi, fedakarlıkları ve zafer elde etmekteki ısrarı, her geçen gün yeni başarılar elde edileceğine yönelik inancı arttırdı. Halkımızı, bölme ve parçalama girişimlerine karşı birlik içerisinde olmaya davet ediyor, baskı rejimiyle ve terörün her şekliyle mücadeleye çağırıyoruz, hatta rejim yanlılarından ellerini Suriye halkının kanına bulamayanlara bile seslenerek 'kalbimiz herkese açık' diyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.