Bozdağ ateş püskürdü: NATO'nun yaptığı büyük alçaklık

Bozdağ ateş püskürdü: NATO'nun yaptığı büyük alçaklık

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, kriz oluşturan o fotoğrafla ilgili konuştu.

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, NATO'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Mustafa Kemal'i hedef alan olaylarla ilgili "Skandal, alçaklık ve rezalet" ifadesini kullandı. Bozdağ, 'düşmanların Erdoğan'ı yok etmeyi başaramayacağını' da söyledi.

Bozdağ'ın NATO hakkındaki açıklaması şöyle:

"NATO'nun yaptığı büyük bir skandal, alçaklık, rezalettir. Bu alçaklığı yapanları şiddetle kınıyorum. Geçmişte 7 düvel nasıl Atatürk ve arkadaşlarını yenmeyi başaramadıysa bugün de Erdoğan'ı yenmeyi ve yok etmeyi başaramayacaklar. 

NATO Genel Sekreteri'nin özür dilemesi önemli ama NATO'yu yönetenlerin sorumluluğu olduğu belli. Şu ana kadar dünya da NATO da böyle rezalet görmedi."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yaptığı bir toplantıda NATO'nun bir tatbikatta kendisini ve Mustafa Kemal'i hedef alan olayların gerçekleştiğini açıklamış, Türk askerlerinin tatbikattan çekildiğini açıklamıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.