Trump'tan 'soğuk' espri: Küresel ısınma varsa neden üşüyoruz?

Trump'tan 'soğuk' espri: Küresel ısınma varsa neden üşüyoruz?

ABD Başkanı Trump, ülkeyi etkisi altına alan dondurucu soğuk uyarılarına Twitter'dan 'küresel ısınmaya destek' mesajı ile karşılık verdi.

ABD Başkanı Donald Trump, ülkeyi etkisi altına alan dondurucu soğuk uyarılarına Twitter'dan küresel ısınmayı ti'ye alan bir mesaj ile cevap verdi.

ABD'nin kuzeyini ve Kanada'yı etkisi altına alan ve ülkenin doğu kıyısında da hissedilen dondurucu soğuklar, hayatı olumsuz etkiledi.

ABD Başkanı Trump ise dondurucu soğuk uyarılarına ilişkin Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

Trump, "Doğu kıyısında en soğuk yılbaşı gecesi yaşanabilir. Belki de bu güzelim küresel ısınmanın birazını kullanabiliriz. Küresel ısınmaya karşı diğer ülkeler değil, bizim ülkemiz trilyonlarca dolar ödeyecekti. Sıkı giyinin!" ifadelerini kullandı.

Trump, iklim değişikliğinin ABD ekonomisine zarar vermek için bir Çin aldatmacası olduğunu iddia etmişti. Haziran ayında Paris iklim anlaşmasından çekilmiş ve bunun yerine ABD kömür ve petrolünü teşvik politikalarına yönelmişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.