Trump'tan nükleer tehdit: Benim düğmem seninkinden büyük

Trump'tan nükleer tehdit: Benim düğmem seninkinden büyük

ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore liderinin nükleer saldırı tehdidine, ''Benim masamın üzerinde de nükleer düğme var.'' diyerek cevap verdi.

Kuzey Kore lideri Kim'in "Nükleer düğme masamda" açıklamasına ABD Başkanı Donald Trump'tan yanıt gecikmedi.

Bir dizi tweet atan ve Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yeni yıl mesajında kullandığı "Nükleer düğme masamda" ifadesine yanıt veren Trump, 'kendi düğmesini' övdü.

Trump Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Kuzey Kore lideri Kim Jong Un nükleer düğmenin her an masasının üstünde olduğunu belirtti. Tükenmiş ve açlıkla boğuşan rejiminden biri kendisine bende de bir nükleer düğme olduğunu hatırlatıverse. Hem de bendeki çok daha büyük, güçlü ve çalışır vaziyette” dedi.

Kim, yeni yıl mesajında ülkesinin nükleer ve balistik füze programlarından vazgeçmeyeceğini belirterek 'nükleer düğmenin daima masasının üzerinde' olduğunu söylemişti. Kim "ABD ana karasının tümü nükleer saldırı menzilimizde. ABD bana ve ülkemize karşı asla bir saldırı başlatamaz" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.