"ABD Gülen'i kapının önüne koyacak"

"ABD Gülen'i kapının önüne koyacak"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fethullah Gülen'e yönelik olarak ''ABD seni bir yere kadar taşır.'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fethullah Gülen'e yönelik olarak "ABD seni bir yere kadar taşır. Seni kapının önüne koyacak. O zaman kaçacak yer arayacaksın, biz de seni kovalayacağız" dedi.

AK Parti Elazığ İl Kongresi'nde konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

  • (Fethullah Gülen hakkında) Amerika da seni bir yere kadar taşır FETO, bunu bilesin. Ondan sonra da Amerika da seni kapıya koyacak, o zaman kaçacak delik arayacaksın. Biz de seni kovalayacağız.
  • Fırat Kalkanı harekatı ile terör koridorunu bıçakla keser gibi kesip attık. İdlib operasyonu ile bu koridorun batı kanadını çökertiyoruz. Afrin'de teröristler teslim olmazsa orayı başlarını yıkacağız. Münbiç'te bize verilen sözler yerine getirilmezse kendi göbeğimizi keseceğiz. Bir haftaya kalmaz ne yapacağımızı görecekler.
  • Bölge politikalarımızı ABD ile yürütmek istiyoruz. Bu tek taraflı olmaz. Yılanla yatağa giren neticelerine katlanır. ABD, yılan çukuruna atmakta bu kadar ısrarcıysa… Biz kendi başımızın çaresine bakarız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.