Erdoğan HDP'yi uyardı: Güvenlik güçlerimiz boynunuzda

Erdoğan HDP'yi uyardı: Güvenlik güçlerimiz boynunuzda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin operasyonuna karşı gösteri yapılacağı yönünde haberler alındığını belirterek uyarıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin operasyonuna karşı gösteri yapılacağı yönünde haberler alındığını belirterek güvenlik güçlerinin sokağa çıkanların ‘boynunda’ olacağını söyledi.

Erdoğan Bursa’da yaptığı mitingde halka hitap ederken şöyle dedi: “Bugün bazı haberler aldım, KCK ve HDP sokağa çağırıyor. Şu anda Diyarbakır’da kongre yapıyorlar, kimseyi bulamamışlar. Şu anda adım adım takip ediliyorsunuz. Ey HDP, ey KCK, ey PKK nerede meydana çıkarsanız biliniz ki güvenlik güçlerimiz sizin boynunuzdadır. İstediğiniz gibi at oynatamayacaksınız bu ülkede. Biz yerli ve milli bir duruşla şu anda ülkemizin sınırlarına saldıranlara karşı bir operasyon yapacağız siz bizi içeriden vuracaksınız öyle mi… Şu anda Mehmetçiğimizin, ÖSO’nun Rabbim yardımcısı olsun. Her şey bir tarafa, Allah bizimle beraber.”  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.