TSK'nın İdlib'deki gözlem noktasına saldırı

TSK'nın İdlib'deki gözlem noktasına saldırı

İdlib'de kurulumuna devam edilen TSK gözlem noktasına roket ve havan saldırısı düzenlendi.

İdlib'de kurulmasına devam edilen 6 numaralı gözlem noktasındaki Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarına yönelik gerçekleştirilen roket ve havan saldırısında bir asker yaşamını yitirdi, 5 asker ile bir sivil görevli yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, İdlib'de kurulmasına devam edilen 6 numaralı gözlem noktasındaki TSK unsurlarına dün terör örgütleri tarafından roket ve havan saldırısı düzenlendi.

Bir askerin yaşamını yitirdiği, hayati tehlikesi olmayacak şekilde 5 asker ve bir sivil görevlinin yaralandığı belirtilen açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren unsurlara, bölgedeki ateş destek vasıtalarıyla karşılık verildiği ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."


Kaynak: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.