Bahçeli: Gerekirse ben de Afrin'e giderim

Bahçeli: Gerekirse ben de Afrin'e giderim

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Gerekirse ben de bir bozkurt gibi Afrin'e gider, yaşadığım canı seve seve feda ederim" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli grupta yaptığı konuşmada, Türk Tabipler Birliği'ne, "TTB Türk düşmanıdır, hekimlerin utancı, hekimliğin yüz karasıdır. Derhal çok acil şekilde, hakkında yasal düzenleme yapılmalı ya da kapısına kilit asılmalıdır" şeklinde tepki gösterdi.


MHP lideri, "Eğer yerine gelirse ben de bir bozkurt gibi Afrin'e gider bu vatana bu millete taşıdığım canı seve seve vermeye hazırım" dedi.

Bahçeli’nin açıklamalarından satırbaşlar:

- "CHP, PYD’yi temize çıkarma, aklama arayışındadır. Zulme karşı tarafsız kalmak bile namussuzluktur. Ateş açan rezillere en ufak tepki göstermemişlerdir. Teröristler cezalandırılıyor, halk sağlığı sorununa işaret ediliyor. Bu ne kepazeliktir, nasıl bir satılmışlıktır. TTB Türk düşmanıdır, hekimlerin utancı, hekimliğin yüz karasıdır. Derhal çok acil şekilde, hakkında yasal düzenleme yapılmalı ya da kapısına kilit asılmalıdır."


- "Afrin’de Ankara’nın namusu müdafaa edilmektedir. Karşımızda sadece teröristlerin zehirli kuyrukları yoktur. Emperyalistler yüz yıl önce olduğu gibi kafasını bize çevirmiştir. Türk milleti ile işgal kelimesi hiçbir zaman örtüşmemiştir. Fransa bize neyi anlatmaktadır. Fransa işgal konusunda fail arıyorsa kendi geçmişini yoklaması yetecek ve fazla bile gelecektir."


- "Bu topraklar rastgele ‘vatan’ denmemiştir. Eğer yerine gelirse ben de bir bozkurt gibi Afrin’e gider bu vatana bu millete taşıdığım canı seve seve vermeye hazırım. Bu da bu millete Devlet sözüdür."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.