'İstanbul'da PKK yanlıları medreseye saldırdı'

'İstanbul'da PKK yanlıları medreseye saldırdı'

Ümmetin Sesi İnsani Yardim Derneği, eğitim-öğretim faaliyetlerinin sürdüğü kuruma PKK yanlıları tarafından saldırıda bulunulduğunu duyurdu.

İstanbul merkezli faaliyet gösteren Ümmetin Sesi İnsani Yardım Derneği, Sultanbeyli'nde bulunan merkezlerine PKK yanlıları tarafından saldırıda bulunulduğunu duyurdu. 


Dernek yetkilisi Yaşar Aydın, eğitim-öğretim faaliyetlerinin yürütüldüğü dernek merkezinin daha önceden tehditlerde bulunan PKK yanlısı kişiler tarafından saldırıya uğradığını ileri sürdü. Aydın, dernekte bulunan yaklaşık 30 bin TL değerindeki eğitim-öğretim malzemelerinin ve demirbaş eşyaların çalındığını söyledi. 


Ders programlarının daha sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için kurslarını daha güvenilir bir ortama taşıdıklarını belirten Aydın, konuyla ilgili güvenlik birimlerine bildirimde bulunduklarını ve şikayetçi olduklarını söyledi. 


Ümmetin Sesi İnsani Yardım Derneği konu ile ilgili bir açıklama yayınladı: 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.