Teknoloji bakanı: Klavye şovmenlerinin yatacak yeri yok

Teknoloji bakanı: Klavye şovmenlerinin yatacak yeri yok

Özlü, ‘Zeytin Dalı Harekâtı’nda sivillerin öldürüldüğü yönünde ‘kara propaganda’ yapıldığını söyledi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, “Kahraman askerlerimiz, Zeytin Dalı Harekâtında Afrin’e doğru ilerliyor. Bazı münafıklar, sanal ortamda, sosyal medyada montajlar yaparak, askerlerimizin sivillere saldırdığını iddia ediyorlar. Açık söylüyorum; bu ‘klavye şovmenleri’nin yatacak yeri yoktur” dedi.

Türkiye Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD)’nin düzenlediği ‘Türkiye’nin Dijital Ekonomiye Dönüşümü Raporu Tanıtım Toplantısı’na katılan Özlü, konuşmasında ‘Zeytin Dalı Harekâtı’nda sivillerin öldürüldüğü yönünde ‘kara propaganda’ yapıldığına vurgu yaparak şunları söyledi: “Kahraman askerlerimiz, ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda Afrin’e doğru ilerliyor. Ama içerideki veya dışarıdaki bir kısım kendini bilmezler, bazı münafıklar, sanal ortamda, sosyal medyada, montajlar yaparak, askerlerimizin sivillere saldırdığını iddia ediyorlar. Açık söylüyorum; bu ‘klavye şovmenleri’nin yatacak yeri yoktur. Bu trol sürüsüne, bu hainlere sesleniyorum; Türk askeri, dünya yıkılsa, masumun, sivilin, kadının, çocuğun ve yaşlının kanına girmez. Kendi canını verir ama masuma dokunmaz. O yüzden gerçeğe sahip çıkıp, doğru olanı hep birlikte yönetemezsek, birileri bu gücü ihanetleri için yönlendirecektir. Buna izin veremeyiz.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.