Mepa News'i sosyal medyadan takip edebilirsiniz!

Mepa News'i sosyal medyadan takip edebilirsiniz!

Facebook, Twitter ve Telegram sayfalarımız aracılığıyla içeriklerimize her an ulaşabilirsiniz.

Hepimizin küçücük bilgisayarında kocaman bir İskenderiye kütüphanesi bulunuyor. Ancak hepimiz bu bilgi denizinde adeta boğulan, önünden bilgi ırmakları akarken susuz kalan mağdurlarız. Mağdurlarız çünkü, bilgi kullanılabilir olmaktan öte bize karşı kullanılan bir silaha dönüşmüş durumda.

Yayın hayatının henüz başlarında olan Mepa News ailesi olarak amacımız;  sesi bastırılan ve kısılan, dezenformasyon silahı ile kendini ifade etme imkanı bulamayan küresel aktörlere mikrofon uzatmaktır. 

Günümüzde doğru bilgi değil, taraftarlık ve propaganda rağbet görmekte, serbest piyasada değer bulmaktadır. Bu bizim için başlangıç olarak bir dezavantaj olsa da, doğru bilginin önemini, talep edilirliğini ve dolayısıyla marka değerimizi oluşturacak olan bizler ve siz değerli takipçilerimizsiniz. 

Mepa News'in sosyal medya hesaplarını takip ederek, tüm dünyada ve yerelde gerçekleşen olayların en önemlilerini, dünyadaki büyük stratejik düşünce enstitülerinin hazırladığı en önemli raporları, dolu içeriğe sahip analiz ve tercümeleri takip etme ve okuma imkanına sahip olacaksınız. 

Bilinçli bir ekibin süzgeçinden geçirilmiş, sistematik ve kalıcı bilgiye ve nesnel, doğru habere ulaşabilmeniz için sosyal medya hesaplarımız: 

Facebook:  https://www.facebook.com/mepanews1

Facebook (Güncel-Sondakika): https://www.facebook.com/mepanewsguncel/

Twitter:      https://twitter.com/mepanews

Twitter (Güncel-Sondakika): https://twitter.com/MNguncel

Telegram:  https://t.me/MepaNewsGuncel

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.