'FETÖ'cü darbe sanıklarına tek tip elbise giydirilecek'

'FETÖ'cü darbe sanıklarına tek tip elbise giydirilecek'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbe sanıklarına tek tip elbise giydirilmesi taleplerinin karşılık bulacağının sinyalini verdi.

Erdoğan, “FETÖ'cülerin bunlar iyi günleri. Başbakanla konuştum, bunları mahkemeye çıkartırken Guantanamo'da olduğu gibi tek tip elbiseyle çıkaralım” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin konuştu ve şunları söyledi: "Unutmayacağız, unutturmayacağız. Eğer 15 Temmuz’un bize verdiği dersleri doğru şekilde okumazsak, yeni 15 Temmuzları yaşamamız kaçınılmaz olacaktır."

"Darbe girişimine katılanların yüzünde en ufak bir pişmanlık emaresi göremezsiniz" diyen Erdoğan, darbe sanıklarına tek tip elbise giydirileceğinin sinyalini verdi: "FETÖ davalarında yavaş yavaş kararlar çıkmaya başladı. Hainlerin kapatıldıkları cezaevinin duvarları arkasında çürüyüp gidecekleri günde bunları çok düşünecekler. FETÖ’cülerin bu iyi günleri. Geçen gün Sayın Başbakanımızla da konuştum. Artık bunlar mahkemeye çıkarken Guantanamo’da olduğu gibi bunları da tek tip elbise ile çıkaralım. Tek tip elbise."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.