Ebu Amara Tugayları Mihraç Ural'ın grubunu hedef aldı: Üst düzey isim yaralı

Ebu Amara Tugayları Mihraç Ural'ın grubunu hedef aldı: Üst düzey isim yaralı

Ebu Amara Tugayları Halep'te Mihraç Ural'ın grubunu bombalı saldırıyla hedef aldı, grubun medya sorumlusu saldırıda yaralandı.

Suriye'de Halep merkezli faaliyet gösteren Ebu Amara Tugayları şehirde rejimi hedef alan kritik saldırılarını sürdürüyor.

Halep şehri içerisinde bombalı saldırılar, suikastler ve keskin nişancı saldırıları düzenleyen grubun hedefinde bu sefer Miharç Ural'ın grubu vardı.

Halep'in Aziziye mahallesinde Mihraç Ural'ın liderliğindeki "Liva İskenderun" mensuplarını taşıyan araç el yapımı patlayıcıyla hedef alındı. Saldırıda araçtaki kişiler yaralandı. Yaralıların arasında grubun medya ofisi sorumlusu Cemal Trablusi de bulunuyor.

Mihraç Ural'ın liderliğini yaptığı grubun Haty-Reyhanlı'da 2013 yılında gerçekleştirilen bombalı saldırı ve Banyas'ta sivillere yönelik katliam gibi olaylardan sorumlu olduğu biliniyor.





Kaynak: Mepa News

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.