"AB'nin Durumu Kaygı Verici"

"AB'nin Durumu Kaygı Verici"

Yunanistan Başbakanı Çipras, 'Her ikimiz de Birleşik Krallık'ın Avrupa Birliği içerisinde kalması yönünde oy veriyoruz.' dedi.

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile yaptığı ortak basın toplantısında, "Her ikimiz de Birleşik Krallık'ın Avrupa Birliği içerisinde kalması yönünde oy veriyoruz." açıklaması yaptı.

Çipras, Atina'yı ziyaret eden Juncker ile görüşmesinin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında, Birleşik Krallık'ta 23 Haziran'da gerçekleşecek AB referandumuna değindi.

"AB'NİN DURUMU KAYGI VERİCİ"

Avrupa'nın gerçek bir krizle karşı karşıya olduğunu belirten Aleksis Çipras, "Her ikimiz de Birleşik Krallık'ın Avrupa Birliği içerisinde kalması yönünde oy veriyoruz. Ama bu kararı verecek olan biz değiliz. AB'nin şu anki durumu kaygı verici. Avrupa'nın vizyonunu ve geleceğini tekrar gözden geçirmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.