Muhaysini Türkiye halkına seslendi: Göreve hazır mısınız?

Muhaysini Türkiye halkına seslendi: Göreve hazır mısınız?

Suriye muhalefetinin önemli isimlerinden Abdullah el Muhaysini, yüksek maaşlı ve saygın bir iş arayan Türkiye gençliğine iş teklifinde bulundu.

Suriye'deki en geniş ve organize rejim muhalifi grup olan Tahrir'uş Şam'ın kadısı Dr. Abdullah el Muhaysini, 'Türkiye Özel' videolarının 11.'sini yayına soktu.

Video çalışması, "3 kıtaya hakim olmuş, Avrupa'nın göbeğine İslam'ı ulaştırmış, İstanbul'u fethetmiş, imparatorluklar kurmuş, Rasulullah'ın övdüğü bi ordu çıkarmış, büyük bir medeniyetin varisleri, Müslüman Anadolu insanı Heyet Tahriru'ş Şam kadısı Dr. Abdullah el Muhaysini ile buluşuyor." hitabıyla başladı.

 

Gençlerin çoğunun iş bulma kaygısına dikkat çeken Muhaysini, "Ben de size bir iş teklif edeceğim. Siz de ben de bu videoyla bu işte çalışmaya karar verebiliriz." dedi. Teklif ettiği için avantajlarına değinen Muhaysini, İslam peygamberi Hz. Muhammed'in de bu işle meşgul olduğunu ifade etti.  

Video çalışması şu sözleri içeren Arapça bir ilahi ile son buldu:

"Biz kahramanlarız, boyun eğmeyiz. Şeref için canlarımızı feda ettik. Halid'in kara dengi yoktu. Denizlerde Barbaros vardı. Övgüyle hatırla Ebubekir'i, Osman'ı, Sultan Alparslan'ı, Fatih'i, Osman Gazi'yi, İbni Taşfin'i ve Kanuni Sultan Sülayman'ı. Rumlara, Mecusilere sor onları."

Kaynak: Mepa News

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.