Başbakan Yıldırım'dan ABD halkına taziye

Başbakan Yıldırım'dan ABD halkına taziye

Başbakan Yıldırım, Las Vegas'taki silahlı saldırıya ilişkin, ''ABD Hükümeti ve halkı ile dayanışmamızı teyit ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Başbakan Yıldırım, Las Vegas'taki silahlı saldırıya ilişkin, "ABD'nin dostu ve müttefiki Türkiye'nin Başbakanı olarak bu menfur saldırı karşısında Amerika Birleşik Devletleri Hükümeti ve halkı ile dayanışmamızı teyit ediyorum." ifadelerini kullandı.

Başbakan Binali YıldırımLas Vegas'taki silahlı saldırıya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, konser sırasında gerçekleştirilen saldırıda çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesinden ve yaralanmasından derin üzüntü duyduklarını belirtti.

"ABD'nin dostu ve müttefiki Türkiye'nin Başbakanı olarak bu menfur saldırı karşısında Amerika Birleşik Devletleri Hükümeti ve halkı ile dayanışmamızı teyit ediyorum." ifadesine yer veren Yıldırım, ABD'nin acısını derinden paylaştıklarını kaydetti.

Başbakan Yıldırım, saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına Türk halkı ve şahsı adına başsağlığı, yaralılara da acil şifa diledi.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.