Trump: CNN'den nefret ediyorum

Trump: CNN'den nefret ediyorum

ABD medyası, müstakbel başkan Donald Trump'ın medya temsilcileriyle pazartesi günü yaptığı toplantıda yayın kuruluşlarına ağır suçlamalar yönelttiğini yazdı.

Trump, CNN, Fox News, MSNBC televizyonlarının yöneticileri ve ABC, CBS ve NBC'nin haber sunucularının katıldığı pazartesi günkü toplantıda kampanyası süresince bu kurumların yaptığı yayınlar ile ilgili şikayetlerini iletti.

Toplantıdan sonra Trump'ın yardımcısı Kellyanne Conway muhabirlere toplantının yapıcı geçtiğini söylemişti ancak Amerikan medyasında toplantıyla ilgili yer alan ayrıntılarda, Trump'ın çok öfkeli olduğu yazıldı.

'CNN'DEKİ HERKES YALANCI'

Toplantıya katılan bir kaynak New York Post'a yaptığı açıklamada Trump'ın toplantıdaki tavrını şu sözlerle anlattı: "Trump CNN'in yöneticisi Jeff Zucker ile başladı ve ona 'Senin yayın ağından nefret ediyorum. CNN'deki herkes yalancı. Bundan utanmalısın' dedi" Gazeteye konuşan bir başka kaynak da "Trump sürekli olarak bir oda dolusu yalancı ve düzenbaz olduğumuzu, her şeyi yanlış anlayan dürüst olmayan kişiler olduğumuzu söyleyip durdu. Özellikle Zucker'e ismiyle hitap ederek ona CNN'deki herkesin yalancı olduğunu söyledi. NBC'den Katy Tur'u kastederek onun her şeyi yanlış anladığını söyledi" dedi.  Toplantıdan sızan bilgilere göre Trump, ABC'den Marta Radac'ı da Hillary Clinton'ın yenilgisinin ardından ağlaması nedeniyle 'berbat bir muhabir' sözleriyle niteledi. Toplantıya katılanlardan bir kişi Trump'ın seçim kampanyası sırasında olduğu gibi gürlediğini belirterek "Bu pozisyon için kesinlikle uygun değil. Beni hasta ediyor. Böyle birşey hayatımda görmedim. Bizim rolümüzü anlamıyor. Bizim onun söylediklerini aktarmak için orada olduğumuzu düşünüyor" diye konuştu.

NEW YORK TIMES GAZETESİNİ ZİYARET ETMİŞTİ

Trump salı günü de New York Times gazetesine önce iptal ettiği ancak sonradan yapmaya karar verdiği ziyareti gerçekleştirmişti Gazete ile yaptığı söyleşide New York Times'a büyük saygı duyduğunu ancak gazetenin kampanyası ile ilgili en sert yayınlardan birini yaptığını söyleyerek "Çok kaba muamele gördüğümü düşünüyorum" demişti. Trump gazete ile ilişkisini düzeltmek istediğini de belirtmişti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.