"Trump, Hitler'in Yahudilere yaptığı şeyi Müslümanlara yapacak"

"Trump, Hitler'in Yahudilere yaptığı şeyi Müslümanlara yapacak"

Kaliforniya'da 3 camiye, Donald Trump'ın Müslümanları "temizlemeyi" planladığını söyleyen elle yazılmış mektuplar bırakıldı.

Geçtiğimiz günlerde, Müslümanlara "şeytanın çocukları" diyerek hakaret eden Müslüman karşıtı mektuplar, Kuzey Kaliforniya'da San Jose'de ve Los Angeles'ta Long Beach ve Claremont'taki camilere bırakıldı. San Jose polis departmanı olayı bir nefret suçu olarak soruşturuyor.


Camilere bırakılan elle yazılmış mektup

Amerikalı Müslüman sosyal toplum gruplarının aktardığı mektubun içeriği ise şöyle:

"Şeytanın çocuklarına,


Siz Müslümanlar aşağılık ve iğrenç insanlarsınız. Anneleriniz ... ve babalarınız köpek. Sizler kötüsünüz. Şeytana tapıyorsunuz. Fakat sizinle hesaplaşma günü geldi.


Kasabada yeni bir şerif var. Başkan Donald Trump. O Amerika'yı temizleyecek ve yeniden parlatacak. Ve buna ilk olarak siz Müslümanlarla başlayacak. Siz Müslümanlara Hitler'in


Yahudilere yaptığı şeyi yapacak. Çantalarınızı toplayıp Dodge'tan gitmeniz akıllıca olacak.


Bu Yurtsever Amerikalılar için mükemmel biz zaman. Yaşasın Başkan Donald Trump, Tanrı ABD'yi korusun!


Daha İyi Bir Yol İçin Amerikalılar"

Bu olay Amerikan-İslam İlişkileri Konseyi'ni camilere polis koruması sağlanmasını talep etmek için harekete geçirdi.

Konseyin Los Angeles bölgesi lideri Hüsam Ayluş şunları söyledi: "Kaliforniya’daki ibadethaneleri hedef alan bu saldırı kampanyası dini bir tehdit olarak soruşturulmalı. Ve ülkemizin liderleri böylesi olaylara sebebiyet veren İslam karşıtı bağnazlığa karşı konuşmalı."

Amerikan-İslam İlişkileri Konseyi'nin ulusal ofisi Trump'ın 8 Kasım'da seçilmesinden bu yana böylesi olaylarda artış olduğunu belirtti. O günden bu yana 100'den fazla İslam karşıtı olay yaşanırken diğer azınlık gruplarını hedef alan olayların sayısı ise 700'ü aşkın.

Kaynak: Mepa News

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.