Escobar'ın oğlu: Babam böyle biri değildi

Escobar'ın oğlu: Babam böyle biri değildi

Escobar'ın oğlu Marroquin, televizyon dizisinin babasını gerçekte olduğundan daha farklı anlattığı görüşünü savunuyor.

Escobar’ın oğlu Sebastian Marroquin euronews’e yaptığı özel açıklamada “Pablo Escobar bir televizyon serisinin de sayesinde şu sıralar her zaman olduğundan daha meşhur“dedi.

Ancak Marroquin, televizyon dizisinin babasını bir rol modeli gibi göstererek farklı bir hikaye anlattığı görüşünde.

“Babam bir pop yıldızı oldu. Sanki hiç şiddet, insan kaçırma ve cinayet olaylarına karışmamış gibi. İnanılacak gibi değil.” ifadesini kullanan Marroquin, Netflix’te yayınlanan Narcos dizisi nedeniyle birçok kişiden mesajlar aldığını aktardı.

Dizinin topluma yanlış bir mesaj verdiğini düşünen Sebastian Marroquin, “Hergün insanlar sosyal medyada bana mesajlar atarak Narcos’u izlediklerini ve benim babam gibi olmak istediklerini anlatıyor. Ama bu yaşanılan gerçeklerin tam tersi.“dedi.

Marroquin Eylül ayında da bir facebook paylaşımında ‘Narcos dizisi ve 28 yalan’ başlıklı bir yazıda söz konusu dizinin gerçekleri çarpıtarak ya da saptırarak canlandırdığına dikkat çekmişti.

Marroquin, “Babam, televizyonda gösterildiğinden çok daha zalim biriydi.” açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Euronews

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.