Türköne'ye Tutuklama

Türköne'ye Tutuklama

Mümtazer Türköne'nin de aralarında olduğu Zaman gazetesinin 12 eski çalışanı tutuklandı.

Zaman Gazetesi'nin eski yöneticileri ve yazarlarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Mümtazer Türköne'nin de aralarında bulunduğu 12 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İstanbul 3. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Mümtazer Türköne, Hüseyin Turan ve Murat Avcıoğlu'nu "Silahlı terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etmek" suçundan, Alaattin Güner, Şeref Yılmaz, Ahmet Metin Sekizkardeş, Faruk Akkan, Mehmet Özdemir, Fevzi Yazıcı, Zafer Özsoy, Cuma Kaya, Hakan Taşdelen de "FETÖ / PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanmasına karar verdi. Hakimlik, Osman Nuri Öztürk ve Osman Nuri Arslan'ı serbest bıraktı, yurtdışına çıkış yasağı koydu.

6 kişi tutuklanmıştı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Bu kapsamda daha önce gözaltına alınan aralarında Ali Bulaç ve Şahin Alpay'ın da bulunduğu 6 kişi tutuklanmış, 1 kişi ise serbest bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.