Azerbaycan-Ermenistan çatışmasında son gelişmeler

Azerbaycan-Ermenistan çatışmasında son gelişmeler

Dağlık Karabağ bölgesinde Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan çatışmalara dair son gelişmeler.

1 Ekim

15.30: Azerbaycan Savunma Bakanlığı Ermenistan güçlerine ait hedeflerin Bayraktar TB2 insansız hava araçlarıyla gerçekleştirilen saldırılara ait yeni görüntüler yayınladı.

10.59: Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dağlık Karabağ konusunda Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Kremlin tarafından yapılan açıklamada, görüşme talebinin Macron'dan geldiği ifade edilirken, iki liderin de Dağlık Karabağ bölgesinde çatışan taraflara ateşkesi sağlamaya ve tansiyonu düşürmeye yönelik çağrıda bulunduğu ifade edildi.

114707384-gettyimages-1222987907.jpg

10.05: Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan güçlerine ait topçu mevzilerinin insansız hava araçlarıyla hedef alındığı görüntüleri yayınladı. 

Azerbaycan ile Ermenistan arasında Dağlı Karabağ bölgesindeki çatışmalar sürerken, Azerbaycan Savunma Bakanlığı bölgedeki çatışmalara dair görüntüleri kamuoyuna servis etmeyi sürdürüyor.

Bakanlık tarafından son yayınlanan görüntülerde Ermenistan güçlerine ait hedeflerin gece boyunca ateş altına alındığı aktarıldı.

Görüntülerde Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'ne ait topçu birliklerinin Ermenistan hedeflerine yönelik yoğun saldırı dalgası gerçekleştirdiği görülüyor.

Kaynak: Mepa News

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.