Bitcoin kullanıcılarına özel yeni akıllı telefon geliyor

Bitcoin kullanıcılarına özel yeni akıllı telefon geliyor

Kripto para dünyasının en önemli üyesi Bitcoin'e özel bir telefon geliştirildi.

BİTCOİN SATIN ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?İspanya'nın Barcelona kentinde düzenlenen MWC pek çok teknoloji devi yeni ürünlerini görücüye çıkarıyor. Ancak Samsung, Nokia ve LG gibi devlerin tanıtımına sahne olan MWC'de ilginç ürünler de sahne alıyor.  Bunlardan bir tanesi de Bitcoin alım sayımı yapan kullanıcıları hedef alan kripto para işlemlerinde üst düzey koruma sağlayan akıllı telefon.

[PAGE]

Brezilya merkezli şirket Sikur, Barcelona'da kripto para cüzdanı içeren ve güvenliğin ön planda olduğu telefonunu tanıttı.

[PAGE]

SikurPhone adlı telefon, şirketin iki yıl önce çıkardığı GranitePhone'un halefi. "Aşılmaz güvenlik" sloganıyla tanıtılan cihaz, kullanıcıların Bitcoin işlemlerinde üst düzey güvenlik sağlama iddiasında.

[PAGE]

Zira şirket kripto paraların kusursuz şekilde bulut sistemlerinde saklanabileceğini belirtiyor.

[PAGE]

Sikur yetkilileri telefonun hack'lenemeyeceğini iddia ediyor. Bu iddiayı kanıtlamak için HackerOne ile iş birliği yapan şirket telefonun 2 ay boyunca her türlü testten geçtiğini belirtiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.