Bu kez Türkiye için birlik olalım

Bu kez Türkiye için birlik olalım

İyilikte Yarışanlar Derneği olarak bugüne kadar bağışçılarımızın destekleriyle dünyanın çeşitli bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştık. Şimdi deprem nedeniyle mağdur olan vatandaşlarımız için birlik olma zamanı.

Ülkemiz son yüzyılın en büyük afetlerinden biri ile karşı karşıya.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen, çevre illerde de büyük yıkıma yol açan deprem nedeniyle mağdur olan vatandaşlarımız için acil yardım kampanyası başlatıyoruz.

Derneğimiz tarafından toplanan bağışların acil ihtiyaçlar olarak belirlenen hazır gıda, battaniye, ekmek, su, mat, çadır, kışlık kıyafet, polar, mont, atkı, bere, eldiven, bebek bezi, kadın hijyen seti, yağmurluk, powerbank ve benzeri malzemelerin temini için kullanılması planlanıyor.

Bugüne kadar dünyanın çeşitli bölgelerindeki mağdur ve mazlumların sıkıntılarını gidermek için sorumluluk alan tüm bağışçılarımızı şimdi ülkemiz için harekete geçmeye çağırıyoruz. “Bu kez Türkiye için birlik olalım” diyoruz.

Nasıl bağış yapabilirim?

Bağışlarınızı genel merkezimizi ziyaret ederek, banka hesaplarımıza havale/EFT yaparak, online bağışta bulunarak veya 0533 400 69 86 numaralı çağrı merkezimizden detaylı bilgi alarak yapabilirsiniz.

Banka üzerinden yaptığınız bağışlarda açıklama kısmına “deprem” yazmayı unutmayınız.