Hulusi Akar 3 partinin liderleriyle bir araya gelecek

Hulusi Akar 3 partinin liderleriyle bir araya gelecek

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin gündemin sıcak başlıklarını görüşmek üzere bugün bir araya geleceği belirtildi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün saat 14.00'te bir görüşme gerçekleştirecek. Bahçeli ile Akar'ın gündemin sıcak başlıklarını görüşecekleri öğrenildi.

MHP lideri ile görüşmenin yanı sıra Milli Savunma Bakanı, CHP ve İYİ Parti genel başkanlarını da ziyaret edecek.

Akar saat 15.00'te İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 16.00'da ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ile bir araya gelecek. 

Bakan Akar'ın görüşmelerde yeni askerlik sistemi, Rusya'dan alınacak S-400 savunma sistemi, ABD ile yaşanan gelişmeler, F-35 tartışması ve Irak'ın kuzeyinde devam eden 'Pençe' harekatındaki son durum hakkında parti liderlerini bilgilendirmesi bekleniyor.

Yeni askerlik sisteminde nihai oylama Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yarın yapılacak. Oylamanın ardından yürürlüğe girecek yasa ile birlikte askerlik 6 aya düşecek, bedelli askerlik kalıcı hale gelecek.

wp-005.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.