Anasayfa – Türkçe

HAYATIN MERKEZİNDE OLUN

Kuzey yönünde E5,  güney yönünde  Beylikdüzü ‘nün  kent parkı Yaşam Vadisi’nin yer aldığı Kameroğlu Metrohome değerli lokasyonuyla yatırımınıza değer katıyor.

METROHOME’un hemen önünde bulunan Metrobüs ve planlanan  metro istasyonuyla merkezde yaşamanın keyfini çıkarırken, trafikte harcadığınız değerli vaktinizi kendinize ve ailenize kalsın.

METROBÜSE 1 DAKİKA

YENİ  İSTANBUL HAVALİMANI 30 DAKİKA

TEM 3 DAKİKA

YAT LİMANI 10 DAKİKA

METROHOME CADDE

Aileniz, çocuklarınız ve dostlarınızla vakit geçirebileceğiniz tüm mekanlar bir adım ötenizde..

Günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz, bölgeye renk katacak,  METROHOME CADDE’DE birbirinden seçkin kafelerin, restoranların ve mağazaların keyfini çıkarın. 

3 KATLI OTOPARK

7/24 sağlanan güvenlik önlemleri ve otomobilinizi koruma altına alan 3 katlı kapalı otoparkla güven içerisinde bir yaşam.

SOSYAL ALANLAR

METROHOME’ da kendinize zaman ayırın, her günü tatil gibi yaşayın.   Metrohome, çocukların eğlenebileceği oyun ve aktivite alanları, açık – kapalı yüzme havuzları, fitness, yoga ve pilates salonları ile sizin ve ailenizin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

YAŞAM VADİSİ YANI BAŞINIZDA

İstanbul’un şehir içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi'nde kuş sesleriyle güne başlamanın, ağaçlar ve çiçekler arasında yürümenin, toprağa dokunmanın rahatlatıcı etkisini deneyimleyin.

Bu yemyeşil alanda konser-etkinlik alanı, kafeteryalar, sanat atölyeleri, çocuk oyun alanları, koşu parkurları, bisiklet yolu, mini golf sahası vb. çeşitli aktivite alanlarında kendinize zaman  ayırmanın keyfine varın.

Her ihtiyaca Yönelik Daire Tipi

Metrohome Suites

2+1, 3+1, 4+1 ve 3+2, 4+2, 5+2, 6+2, 7+2 dubleks daire seçenekler

Metrohome Residence

1+1, 2+1 ve 2+1, 3+2, 4+1 dubleks daire seçenekleri

Whatsappchat