Bahçeli: ABD mermiyi namluya sürdü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD’nin duruşunun ‘düşmanlık’ olarak anılacağını söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD’nin Suriye’deki yanlıştan dönmezse yaşanan durumun tarifinin ‘düşmanca’, duruşunun tanımının ‘düşmanlık’ olarak anılacağını söyledi.

MHP’nin Antalya’nın Manavgat ilçesinde il ve ilçe başkanlarının katıldığı üç günlük kampı sona erdi.

Kamp sonunda basın toplantısı düzenleyen Bahçeli, “Türkiye’nin PKK/PYD’yle mücadelesini tuhaf buluyormuş. Hatta daha ileri giderek, ‘Rakka’yı IŞİD’ten alan insanlar, hangi milliyetten, hangi inançtan olurlarsa olsunlar kahramandırlar.’ Komutan Funk, asıl yanlış hesabı kendilerinin yaptığını görmemiş, görmek istememiştir. Zira insan dedikleri, insanlık düşmanı insanlığın defolarıdır. Eğer haine kahraman diyorlarsa bu ABD’yle müttefiklik nasıl sürdürülecektir?” dedi.

‘ABD namluya mermi sürdü’

ABD’nin Türkiye’ye yapılan saldırıları teşvik ve tahrik ettiğini, en azından namluya mermiyi sürdüğünü dile getiren Bahçeli “ABD yanlıştan dönmez, tahrik, taciz ve terör tahkimatına devam ederse, durumunun tarifi düşmanca, duruşunun tanımı düşmanlık olarak anılacaktır” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.

Haberler Haberleri