Ceyşu'l İzze özel birliklerini sahaya sürdü

Ceyşu'l İzze, Hama ve İdlib bölgesindeki en güçlü muhalif gruplardan biri. 

Suriye'deki rejim muhalifi güçlerden Ceyşu'l İzze (İzzet Ordusu) 13. özel birlik komandolarını mezun etti.

Fetih Medya'nın aktardığına göre Ceyşu'l İzze özel kuvvetler (Kuvvetil Hassa) sorumlularından Ebu Abdullah Ömer şu açıklamayı yaptı:

Kuvvet el Hassa, Ceyşu'l İzze’nin özel birliklerinin yetiştirildiği eğitim programımızdır. Fursan El İzze (İzzet’in silahşörleri) askeri kampımızda verilen eğitimlerimiz ile buraya iştirak eden gençler en güzel şekilde yetiştiriliyor. Burada eğitim gören ve her dönem itina ile yetiştirdiğimiz 20’şer askeri grup her tür silah ve savaş aletini kullanabilecek bir seviyeye geliyor. Daha sonra kendi uzmanlık alanında ilerleme kaydedebiliyor. Bu birliklerimizin başarılı operasyonlarına her dönem tanık oluyoruz. Onların burada döktükleri ter devrime temiz kan pompalıyor. Ceyşu'l İzze özel birliklerinin 13.sünü mezun ettik. yetiştirdiğimiz gençlerin devrimin önünü açacak başarılı operasyonlarda bulunmasını temenni ediyoruz.”

Rejimden ayrılan askeri unsurların liderlik ettiği Ceyşu'l İzze, Hama ve İdlib bölgesindeki en güçlü muhalif gruplardan biri. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.

Haberler Haberleri