Erdoğan: Cumartesi günü yeni rezerv miktarını açıklayacağız

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Cumartesi günü yeni rezerv miktarını açıklayacağız' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu.

7 ay sonra yapılan ilk toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları kaydetti:

- Doğu Akdeniz'de ülkemizin ve Kıbrıs Türklerinin haklarını gözetmeyen hiçbir planın hayata geçme fırsatı olmadığını gösterdik.

- Yavuz gemimiz bakım için limana yanaştı. Bu gemimizin güvenliğini donanmamız sağlıyor. Oruç Reis gemimiz de bakım çalışmalarının ardından Akdeniz'deki görevine döndü. Barbaros Hayrettin Paşa da çalışmalarına devam ediyor.

- AB ve NATO'da yürütülen görüşmelerde sözlerini tutmayan Yunanistan ve Rum kesimine hak ettikleri cevabı sahada vermeyi sürdüreceğiz.

- Son gemi olan Kanuni bakım çalışmalarının ardından Karadeniz'deki görevi için yola çıktı. İnşallah müjdeli haberler bekliyoruz.

- Fatih sondaj gemimizin keşfettiği doğalgaz haberi, milletimizi sevince boğmuştu. Yeni müjdeler geliyor. Cumartesi günü Fatih sondaj gemimize giderek hem çalışmaları görecek, hem yeni rezerv miktarını açıklayacağız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.

İlgili Haberler

Erdoğan: Karabağ'a Suriye'den mücahit gönderme derdimiz yok
Erdoğan: Sağlıktan taviz vermeden ekonominin çarklarını döndürmek gerekiyor
Erdoğan: NATO dahil her platformda ABD ile çalışmaya devam edeceğiz

Haberler Haberleri