İsrail güçleri Batı Şeria'da 3 Filistinliyi daha öldürdü

İsrail güçlerinin sabah erken saatlerde düzenlediği baskınlarda 3 Filistinli öldürüldü.

İşgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin ve Cenin Mülteci Kampına İsrail askerlerince düzenlenen baskında üç Filistinli hayatını kaybetti.

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail güçlerinin kalabalık bir askeri birlikle, bir tane de askeri buldozer kullanarak Cenin'e ve Cenin Mülteci Kampı'na düzenledikleri baskında üç vatandaşın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Yerel kaynakların verdiği bilgilerde İsrail güçlerinin baskınlarının Filistinli gençlerle işgal güçleri arasında çatışmalara neden olduğu, bu sırada çevredeki binaların çatılarına yerleştirilen keskin nişancıların ateşinde, Ata Şelbi, Tarık Ed-Demec ve Sıdkı Zekarine isimli Filistinlilerin yaşamını yitirdiği belirtildi.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin haberinde, Filistinli gençlerin işgal güçlerine ciddi bir şekilde karşı koydukları ve bu yüzden şiddetli çatışmalar meydana geldiği dile getirildi.

Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları, işgal güçlerine Cenin Mülteci Kampı civarındaki El-Hedef bölgesinde yoğun bir şekilde ateş edildiğini ve üzerlerine patlayıcı maddeler atıldığını dile getirdi.

İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı durumundaki Kudüs Tugayları da işgalcilerin askeri araçlarını kuşatmaya alarak üzerlerine ateş ettiklerini ve patlayıcı attıklarını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.

İlgili Haberler

Yahudi yerleşimciler Filistinlilerin topraklarını ele geçirmek için 'şikayet' taktiğini kullanıyor
İsrail güçleri Batı Şeria'da Rasulullah Mescidini yıktı
İsrail işgal altındaki Batı Şeria'nın idaresini aşırı sağcı Yahudi partiye verdi

Haberler Haberleri