Netanyahu: İran'ın Suriye'de güçlenmesi bizim için tehdit

İsrail Başbakanı Netanyahu, 'İran, Suriye'deki varlığını artırmak için muazzam bir çaba harcıyor.' dedi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran'ın Suriye'de güçlenmesini tehdit unsuru olarak gördüklerini belirtti.

"İran, Suriye'deki varlığını artırmak için muazzam bir çaba harcıyor. Bu durum İsrail, Ortadoğu ve tüm dünya için bir tehdittir." diyen Netantahu, IŞİD'in boşluğunun İran tarafından doldurulacağını ifade etti.

İran'ın 'terörizmi' desteklediğini ileri süren Netanyahu, Irak ve Yemen’i kontrol etmede de büyük mesafe kat ettiklerinin altını çizdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.

Haberler Haberleri