Okulların açılması ertelendi

İçişleri Bakanlığının genelgesine göre, okulların açılması ertelendi, yüz yüze eğitimle ilgili gelişmelere Kabine Toplantısı'nda karar verilecek.

1 Mart'ta başlaması planlanan yüz yüze eğitim ertelendi. Yüz yüze eğitimle ilgili gelişmelere Kabine Toplantısı'nda karar verilecek.

İçişleri Bakanlığının genelgesine göre, Kabine Toplantısında eğitim ve öğretime yönelik düzenlemeler de 4 ayrı risk seviyesine göre belirlenecek.

İçişleri Bakanlığının 26 Şubat tarihli Genelgesiyle 1 Mart günü toplanacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde yeni kararlar alınıncaya kadar mevcut tedbirlerin uygulanmaya devam edilmesi gerektiği bildirildi.

1 Mart 2021 Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar çerçevesinde, her ilde risk grubu seviyesine dair belirlenen kurallara göre Hıfzıssıhha Kurullarınca gerekli adımların atılacağı ifade ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.

İlgili Haberler

Koronavirüs: Normalleşme için hangi şartlar aranıyor?
DSÖ: Koronavirüs salgını 2022'nin başlarında sona erer
Türkiye'de ilk doz koronavirüs aşısı olanların sayısı 5.5 milyonu aştı

Haberler Haberleri