Siyonist vahşet Gazze'de 67 bin 938 can aldı

Gazze Şeridi'ndeki İsrail saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 67 bin 938'e yükseldi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında hayatını kaybeden sivillerin sayısı artıyor.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı'nın açıklamasında, bölgedeki hastanelere son 24 saatte İsrail saldırılarında hayatını kaybeden 9 kişinin naaşlarının ulaştığı bildirildi.

Ayrıca, daha önceki saldırılarda can veren 16 kişinin daha cenazelerine ulaşıldı.

Böylece 7 Ekim'den bu yana hayatını kaybedenlerin sayısı 67 bin 938'e yükselmiş oldu. Saldırılarda 170 bin 169 kişi de yaralandı.

İsrail ordusu ve siyasi otorite her ne kadar saldırıların Hamas'ı hedef aldığını öne sürüyor olsa da açıklanan veriler ve görüntüler ışığında yapılan değerlendirmelerde, İsrail'in bölgede sivilleri doğrudan hedef aldığı anlaşılıyor.

Kaynak: Mepa News

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.

Haberler Haberleri