Trump, Suudi Veliaht Prensi Bin Selman'ı ağır ifadelerle hedef aldı

ABD Başkanı Donald Trump, Suudi yatırımcıların katıldığı forumda, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Bin Selman'ı ağır ifadelerle hedef aldı.

ABD Başkanı Donald Trump, Miami'de Suudi yatırımcılar tarafından düzenlenen forumda konuştu.

Future Investment Initiative (FII) Institute programında konuşan Trump'ın, konuşmasında Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ı ağır ifadelerle hedef alması dikkat çekti.

FII, Suudi Arabistan'ın ana servet fonu olan Kamu Yatırım Fonu tarafından yönetiliyor.

Konuşmasında Suudi Arabistan ve Bin Selman'dan övgüyle bahseden Trump, konuşmasının bir kısmında ise, "Bin Selman benim k..... öpmek zorunda kalacağını hiç düşünmemişti" ifadesini kullanarak, "Veliaht Prens'in kendisine yaltaklanmaya çalıştığını" iddia etti.

Trump şu ifadeleri kullandı:

"Az önce, daha yeni konuştuğumuz adam, kral, yani Suudi Arabistan'ın gelecekteki kralı... Ben Suudi Arabistan kralını da seviyorum. Ne adam. Oradayken aramızda bir bağ oluştu. Ayağa kalkmam için beni tutardı. O zamanlar biraz zayıftı, bu çok uzun zaman önceydi ve hala iyi durumda. Yanında otururken ayağa kalkmam için kolumu tutardı. Harika bir adam ve harika bir oğlu var.

Ama az önce birlikteydik ve bana baktı, dedi ki: Biliyor musun, inanılmaz. Bir yıl önce, sen ölü bir ülkeydin. Şimdi dünyanın herhangi bir yerindeki en gözde ülkesin. Bunun olacağını düşünmüyordu. Benim k..... öpmek zorunda kalacağını düşünmüyordu. Gerçekten düşünmüyordu. Ülkesini aşağı doğru götüren, ezik başka bir Amerikan başkanı olacağımı sanıyordu. Ama şimdi bana iyi davranmak zorunda. Ona söyleyin, bana iyi davranması iyi olur. Buna mecbur."

Kaynak: Mepa News

Yorum Yap
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Haberler Haberleri