Bahçeli: Türk Tabipleri Birliği kapatılmalı

Bahçeli: Türk Tabipleri Birliği kapatılmalı

MHP lideri Devlet Bahçeli, Türk Tabipleri Birliği'nin kapatılması gerektiğini söyledi.

Bahçeli, "Tabipler birliği kapatılmalıdır. Hekim kardeşlerim kendi kuruluşlarına yeniden sahiplenmeli yeni bir organizasyona gitmelidir. Bir avuç doktor kılıklı anarşik insanlardan mesleği kurtarmak lazım. Türk ismini taşıyan Türk’e düşman olur mu?" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı nedeniyle bayram namazının ardından MHP'nin kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş'in Beştepe'de bulunan kabrini ziyaret etti.

Bahçeli burada yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin 5’inci yılındayız. Muhtemelen 18 Haziran 2023’te bir genel seçimde Türkiye’ de gerçekleşeceği için her şeyi milletimizin yapmayı arzulamayı düşünmeliyiz. Siyasete alet olmuş kuruluşlarla bir yer varmak mümkün değildir. Tabipler birliği kapatılmalıdır. Hekim kardeşlerim kendi kuruluşlarına yeniden sahiplenmeli yeni bir organizasyona gitmelidir. Bir avuç doktor kılıklı anarşik insanlardan mesleği kurtarmak lazım. Türk ismini taşıyan Türk’e düşman olur mu?" ifadelerini kullandı.

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.