Bahçeli'den İYİ Parti'ye 'yerel seçimde ittifak' çağrısı

Bahçeli'den İYİ Parti'ye 'yerel seçimde ittifak' çağrısı

MHP'den İYİ Parti'ye yerel seçimlerde ittifak çağrısı geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti'ye yerel seçimlerde ittifak çağrısı yaptı. Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, CNN Türk Gece Görüşü programında Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yerel seçim mesajını iletti.

Özdemir, "Sayın Genel Başkanımız sizlere hürmetlerini sunarak İYİ Parti'ye yeni bir çağrısını iletiyor ve saygıdeğer kamuoyuyla paylaşıyor" ifadelerini kullandı.

Özdemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Genel Başkanımız 1 Ağustos 2019 tarihinde Twitter üzerinden bir mesaj yayınlamış ve geçmişte MHP’de yer alıp sonradan İYİ Parti bünyesine geçen isimlere özel bir çağrıda bulunmuştu. Yine Sayın Genel Başkanımız sizlere hürmetlerini sunarak İYİ Parti'ye yeni bir çağrısını iletiyor ve saygıdeğer kamuoyuyla paylaşıyorlar."

Özdemir, Bahçeli'nin "Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına" dediğini de aktardı.

Öte yandan, Bahçeli'nin ittifak çağrısı hakkında açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, "Devlet Bey bir üçüncü yol çağrısı yapıyorsa, yani bir milliyetçiler ligi kurmak istiyorsa zaten biz oradayız. Buyursun gelsin. Yok eğer bir siyasal İslamcının önderliğinde Türk milliyetçiliğini peşkeş çekiyorsa zaten o gereğini yapıyordur bize ihtiyaç yoktur" dedi.

twtbanner-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.