Ebu Ubeyde: Ölen İsrail askerlerinin sayısı açıklanandan çok daha fazla

Ebu Ubeyde: Ölen İsrail askerlerinin sayısı açıklanandan çok daha fazla

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail'in verdiği kayıpların, açıklanandan kat be kat daha fazla olduğunu ifade etti.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, Gazze'de yaşanan çatışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ebu Ubeyde, İsrail'in Gazze'deki ölü sayısının açıklanandan çok daha fazla olduğunu kaydetti.

Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde şu ifadeleri kullandı:

"Düşman ordusunun resmen açıkladığı ölü ve yaralı sayıları kesinlikle gerçek dışıdır. Düşmanın piyade askerlerini öldürmeleri ve onlara karşı hazırlıkları hakkında şahitliklerim, gözlemlerim ve mücahitlerimizin anlatılarına göre. Bunlar düşmanın açıkladığı sayının kat be kat üzerine çıktığını doğruluyor.

Araçların imhasında veya hasar görmesinde ölen ve yaralananlardan bahsetmiyorum bile. Düşmandan beklenen budur. Çünkü her savaş dünyaya, kendi halkına ve askerlerine yönelik yalan ve yanıltma üzerine kuruludur. Ancak düşman ne kadar saklamaya çalışırsa çalışsın gerçek kaçınılmaz olarak ortaya çıkacaktır."

Ebu Ubeyde'nin açıklamasının tamamı şu şekilde:

İsrail 7 Ekim'den bu yana 450 askerinin öldüğünü açıklamıştı.

Kaynak: Mepa News

tg.gif

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.