HTŞ: Savaşımız toprak için değil

HTŞ: Savaşımız toprak için değil

Tahriru'ş Şam Heyeti'ne (HTŞ) bağlı yayın organı 'Savaşımızın Bedeli' isimli yeni bir video yayınladı.

Tahriru'ş Şam Heyeti'ne (HTŞ) bağlı yayın organı "Savaşımızın Bedeli" isimli yeni bir video yayınladı.


HTŞ'ye bağlı "Emced" yayın organı tarafından dün servis edilen video genel anlamda bölgedeki çatışma görüntülerinin yaklaşık üç dakikalık bir derlemesinden oluşuyor.




"İnancımızla zafer kazanıyoruz"

Servis edilen videoda arka planda yapılan seslendirmeyle sahadaki muhalif savaşçıların moral-motivasyonlarının daha üst seviyeye çekilmeye çalışıldığı görülüyor. Seslendirmede, muhalif savaşçıların silah ve mühimmatları ile değil sahip oldukları inanç ile zaferler kazandığı belirtiliyor.


"Bombalar azmimizi artırıyor"

Savaş uçaklarından atılan bombaların muhalif savaşçıların azmini ve direncini daha da güçlendirdiği ifade edilen videoda, Suriye sahasında zaferlerle dolu senelerin geçtiği belirtiliyor.


"Savaşımız toprak için değil"

Videonun son kısmında bölgede verilen savaşın amacı, "Savaşımız bir karış toprak için verilen bir savaş değil" sözleriyle ifade edildi. Muhalif grup savaşlarına geçim sıkıntısı veya diğer dünyevi sebeplerden dolayı başlamadıklarını, savaşlarını "Allah için" verdiklerini ileri sürdü.




Kaynak: Mepa News




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.