Trump: Müslümanlar konusunda haklı olduğum ortaya çıktı

Trump: Müslümanlar konusunda haklı olduğum ortaya çıktı

Trump, ABD'ye giren Müslümanların kayıt altına alınması ile ilgili sözlerini savunarak, 'bu konuda haklılığının ortaya çıktığını' iddia etti.

ABD'nin henüz göreve başlamayan yeni başkanı Donald Trump, "Müslümanların geçici olarak ülkeye alınmaması" ve "ülkeye girişte kaydedilmesi" önerileriyle ilgili yeni bir değerlendirme yaparak, "Bu konudaki planlarımı biliyorsunuz. Haklı olduğum ortaya çıktı." dedi.

Florida eyaletinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Trump, daha önce gündeme getirdiği "Müslümanların geçici olarak ülkeye alınmaması" ve "ülkeye girişte kaydedilmesi" önerileriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Trump, Türkiye ve Almanya'daki saldırıları hatırlatarak söz konusu önerilerinin yeniden gözden geçirilip geçirilmeyeceğini soran basın mensubuna, "Bu konudaki planlarımı biliyorsunuz. Haklı olduğum ortaya çıktı." cevabını verdi.

"Müslümanların ABD'ye girişinin tamamen yasaklanması" önerisini yapan Trump, daha sonraki açıklamalarında bunu "tamamen yasaklama" yaklaşımından "daha sıkı güvenlik kontrolü" söylemine çevirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.