Hastanelik olan Netanyahu taburcu edildi

Hastanelik olan Netanyahu taburcu edildi

İsrail devlet televizyonu da Netanyahu’nun hastanede kaydedilmiş bir görüntüsünü yayınladı.

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu hastaneye kaldırıldı. Netanyahu’nın baş dönmesi ve aşırı su kaybı benzeri nedenlerle tedavi altına alındığı geceyi hastanede geçireceği ifade edildi.

Başbakanlıktan yapılan açıklamada, Netanyahu’nun yetkilerini geçici olarak devretmesini gerektirecek nitelikte bir rahatsızlığının olmadığı ifade edildi.

İsrail’de Channel 13 televizyon kanalına açıklamalarda bulunan Enerji Bakanı Israel Katz, “İşinin başına dönecek. Bu durumu geride bıraktık” dedi ancak Netanyahu’nun ne zaman hastaneden çıkacağı ya da göreve döneceğine dair net bir bilgi vermedi.

İsrail devlet televizyonu da Netanyahu’nun hastanede kaydedilmiş bir görüntüsünü yayınladı. Bu video kaydında Netanyahu ”Hepinizden güneş altında fazla kalmamanızı bol su tüketmenizi istiyorum. Hepinize güzel bir hafta diliyorum” diyor.

Netanyahu’nun tatilde olduğu ve fenalaştığı gün bulunduğu bölgede hava sıcaklığının 42 dereceye ulaştığı belirtiliyor.

İsrail medyası hastaneye gelişte de Netanyahu’nun acil servise yürüyerek girdiği ve durumunun iyi olduğunu belirtti.

Başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada, Netanyahu’ya yapılan ilk test sonuçlarının iyi çıktığı, sonuçların aşırı sıvı kaybı kaynaklı bir rahatsızlığa işaret ettiği belirtildi.

Taburcu edildi

Baş dönmesi şikayetiyle dün hastaneye yatırılan İsrail Başbakanı Netanyahu tedavisinin ardından taburcu edildi.

Tedavisinin ardından açıklamalarda bulunan İsrail Başbakanı, “Dün Taberiye Gölü’nde güneşin altında eşimle şapkasız ve susuz vakit geçirdim. İyi bir fikir değildi” dedi

Kaynak: VOA Türkçe, Mepa News, Ajanslar

whtspp.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.