"HÜDA PAR meclise girmeye hazırlanıyor"

"HÜDA PAR meclise girmeye hazırlanıyor"

Cumhur İttifakı ile görüşmelerini sürdüren HÜDA PAR'ın TBMM'ye girmeye hazırlandığı ifade ediliyor.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), bir süredir AK Parti ve MHP'nin başını çektiği Cumhur İttifakı ile müzakerelerde bulunuyor.

Bu kapsamda partinin Cumhur İttifakı bünyesine katılarak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın adayı olması beklenen Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyebileceği düşünülüyor.

Anlaşma olması halinde genel seçimlere de ittifak çatısı altında girecek olan HÜDA PAR'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) vekil sokmaya hazırlandığı dikkat çekiyor.

Dün sosyal medyada partililer tarafından yürütülen çalışmalarda, HÜDA PAR'ın meclise girmeye hazırlandığı yönünde paylaşımlarda bulunuldu.

Öte yandan, HÜDA PAR Sözcüsü Av. Serkan Ramanlı, dün A Haber canlı yayınına katılarak ittifak çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı.

Erdoğan ile ittifaka katılma konusunda görüştüklerini ifade eden Ramanlı "Yarın saat 15.00'te karar alınması durumunda kamuoyuna duyuracağız" şeklinde konuştu.

tg-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
3 Yorum