İçişleri Bakanı Yerlikaya: Düzensiz göçmen ve göçmen kaçakçılığıyla büyük mücadele içindeyiz

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Düzensiz göçmen ve göçmen kaçakçılığıyla büyük mücadele içindeyiz

İçişleri Bakanı Yerlikaya, "düzensiz göçmenler ve göçmen kaçakçılığı organizatörlerine karşı büyük bir mücadele verildiğini" açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "terörle, uyuşturucuyla ve düzensiz göçle mücadeleyle" ilgili açıklamalarda bulundu.

Yerlikaya'nın "Şehir Buluşmaları Ağrı" programında yaptığı açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Türkiye Yüzyılı'nda kara ve deniz sınırlarımızdan, kent ve kırsal alan güvenliğine kadar hiçbir iç güvenlik başlığının bu toprakların sorunu olmasına izin vermemekte kararlıyız. İçişleri Bakanlığı ailesi olarak 600 bin personelimizle görev alanımızda, Yeşil Vatan'da, Mavi Vatan'da, Siber Vatan'da asayişten uyuşturucuya, terörle mücadeleden göçmen kaçakçılığına kadar her alanda, halkımızın huzur ve güveni için canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Ağrı'da da suçu önleme ve aydınlatmada büyük katkı sağlayan kamera ve plaka tanıma sistemlerinden oluşan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'ni şehrimizde 179 noktada faaliyete geçirdik.

Ben 2010-2012'de Ağrı'da valiydim. 11 ve 21 yıl önceki Ağrı ile şimdiki Ağrı'nın arasındaki farkı görüyoruz. Herkes dua ediyor. Huzurumuzun, güvenliğimizin, esenliğimizin kıymetini biliyoruz. Şehir merkezlerimizde, ilçelerde, beldelerde, köylerde, mezralarda her taraf cıvıl cıvıl. Her yerde gece gündüz demeden yollarımızda arabalarımız 7 gün 24 saat yollarına devam ediyor. Ulaşmak istediği yere gidiyor. Tek bir meramız kapalı değil. Kahraman polisimiz, jandarmamız, korucularımız ve sizlerin inancı ve hayır duası ile İçişleri Bakanlığımızın görev alanında biz terörü kaynağında yok edeceğiz

"Düzensiz göçmenler ve göçmen kaçakçılığı ile büyük mücadele içindeyiz"

Uyuşturucu tacirlerine de göz açtırmayacağız. Sokak sokak peşlerindeyiz. Vatandaşlarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı dar edeceğiz. Şehirde kim, 'ben eşkıyayım' deme cüretini gösteriyorsa, beklesinler onların da tepesine bineceğiz.

Bir büyük mücadelemiz de düzensiz göçmenler ve göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle elbette. Yaptığımız operasyonlarla, teknik takiplerimizle bu göçmen kaçakçılığı organizatörlerinin de şimdi gezdiklerini sansınlar, pirincin içerisinden taş ayıklar gibi ayıklayacağız. Tek tek nefeslerini keseceğiz. Huzur ve güven için yaptığımız bu mücadelemizin güzel neticelerini Ağrı'mızda da hep birlikte görüyoruz. Kardeşliğimiz de birlik ve beraberliğimiz de her gün daha da güçleniyor. Vatan aşkımız bu tabloyla taçlanıyor. Hep birlikte el ele, gönül gönüle çalışacak, hem Ağrı'mızı, hem ülkemizi Türkiye yüzyılı hedeflerine taşıyacağız. Evet, hep birlikte Ağrı'mızın gençleriyle, kadınlarıyla, erkekleriyle, bu şehrin gönülleri Ağrı Dağı gibi yüce güzel insanlarıyla Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşacağız."

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.