İstanbul'da bir kafeye silahlı saldırı düzenleyen 6 İsveçli gözaltına alındı

İstanbul'da bir kafeye silahlı saldırı düzenleyen 6 İsveçli gözaltına alındı

İstanbul Sarıyer'de bir site içerisindeki kafeye silahlı saldırı gerçekleştiren 6 İsveçli gözaltına alındı.

İstanbul Sarıyer, Maslak'ta bulunan lüks bir sitenin içinde bulunan kafede 6 Eylül saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, kafeye motosikletle gelen iki kişi, içerde bulunanlara silahlı saldırı düzenlendi.

Plakası kapatılmış motosikletle olay yerine gelen saldırganlara, kafede bulunanların silahla karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

Silahlı çatışmada sırasında kafede müşteri olarak bulunan Azerbaycan uyruklu 37 yaşındaki E.A. sol kolundan ve bacağından yaralandıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Olay sonrası polisin yürüttüğü soruşturma neticesinde, İsveç uyruklu İ.A. (33) adına kayıtlı olaya karıştığı belirtilen minibüs, Ayazağa Mahallesi, Hadım Koruyolu caddesinde durduruldu.

Araç içinde bulunan minibüsün şoförü K.K. (47), İsveç uyruklu şüpheliler Richard İcho M. (23), Mevludın M. (31), Salah K.M.A.Z. (24), Elvır M. (22), Harrıs L.O. (30) gözaltına alındı. Başakşehir ve Sarıyer'de ilçelerinde tespit edilen adreslere yapılan baskında İsveç uyruklu Setalla M.A.S.(21)'in de yakalanmasıyla gözaltı sayısı 7'ye yükseldi.

whtspp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.