Kılıçdaroğlu propaganda kampanyasına sığınmacı karşıtlığıyla başladı

Kılıçdaroğlu propaganda kampanyasına sığınmacı karşıtlığıyla başladı

CHP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından "Türkiye için #KararVer" başlıklı bir video paylaştı.

CHP lideri ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs'taki ikinci tur seçimlerine ilişkin açıklamalarını sürdürüyor.

Kılıçdaroğlu Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Buradan herkese sesleniyorum. Biz bu vatanı sokakta bulmadık bugün 10 milyon düzensiz mülteciyi içimize sokan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız. Sınır namustur böyle söyledik. Namusumuzu korumaktan aciz her gün akın akın damarlarımıza sızan bu başı bozuk insan selini seyreden yarın bir gün 10 milyondan 30 milyona çıkıp bekamızı tehdit edecek bu mülteci akını karşısında, ithal oy karşısında kılını kıpırdatmayanlara vatanımızı bırakmayacağız.

Kadınlara eşya gibi bakan, onları sahiplendireceklerini söyleyenlere vatanımızı bırakmayacağız. 10 binlerce vatandaş depremde canından olurken korkusundan deprem sabahı askere dur emrini veren, insanlar enkaz altında yardım beklerken kan satan, çadır satan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız. Vatanını seven sandığa gelsin" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, ikinci turda Sinan Oğan'ın seçmen kitlesini yanına çekerek seçimleri önde bitirmeyi hedefliyordu.

twtbanner-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
2 Yorum