Twitter'ın içerik görüntüleme sınırına karşı ne yapılabilir?

Twitter'ın içerik görüntüleme sınırına karşı ne yapılabilir?

Twitter'ın sahibi olan Elon Musk, kullanıcılara içerik görüntüleme sınırı getirildiğini duyurdu.

Halihazırda Twitter kullanıcıları bir süredir limit uyarısı ile karşılaşıyordu, yeni düzenlemeyi Musk duyurdu.

Twitter’da birçok kullanıcı "Üzgünüz, takip limitine takıldın. Lütfen biraz bekle, sonra tekrar dene" uyarısıyla karşılaştı.

Kullanıcılar sorunun hesaplarından kaynaklı olduğunu düşünmüş olsalar da bir süre sonra Elon Musk'dan açıklama geldi.

Musk, "platformdaki manipülasyonu belirleyebilmek için" kullanıcılara geçici olarak içerik görüntüleme limiti getirildiğini duyurdu.

Twitter hesabından paylaşım yapan Musk, doğrulanmış hesapların günde 6 bin, doğrulanmamış hesapların 600, yeni doğrulanmamış hesapların ise günde 300 gönderi okuyabileceğini kaydetti.

Musk, daha sonra yaptığı paylaşımda ise söz konusu limitlerin yakında sırasıyla 8 bin, 800 ve 400'e yükseleceğini ifade etti.

Musk bir sonraki paylaşımında ise, doğrulanmış kullanıcıların günde 10 bin tweet, doğrulanmamış kullanıcıların bin tweet görüntülemesine izin verileceğini ifade etti. Musk'ın paylaşımına göre yeni açılan ve doğrulanmamış hesaplarsa yalnızca 500 tweet görüntüleyebilecek. 

Twitter’daki kullanıcılar hesaplarının özelliklerine göre belli sayıda tweet görüntüleyebilecek. Twitter'daki içerik görüntüleme sınırının geçici olduğu da iddia edilirken, uygulamanın ne zamana kadar devam edeceği hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

İçerik görüntüleme limitine karşı ne yapılabilir?

Sosyal medya kullanıcıları Twitter'ın yeni uygulaması sonrası içerik görüntüleme limitine karşı alınabilecek tedbirlerle ilgili birçok içerik paylaştı.

Alınabilecek tedbirlerin başında "Sana Özel" sekmesi yerine Twitter hesabınızı "Takip Edilenler" kısmından kullanmanız öneriliyor.

Ayrıca özellikle takip ettiğiniz hesapların bildirimlerini de açmanız ve bu bildirimler üzerinden yazılanları takip etmek de bir diğer çözüm önerisi.

Kaynak: Mepa News, Ajanslar

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.