Erdoğan'dan Doğu Akdeniz mesajı: Biz her ihtimale ve sonuca hazırız

Doğu Akdeniz'de Yunanistan ve Fransa ile yaşanan gerilime ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Türkiye ve Türk milleti olarak biz her ihtimale ve her sonuca hazırlıklıyız' dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Göztepe Şehir Hastanesi açılış töreninde yaptığı konuşmada, Doğu Akdeniz'de Yunanistan ve Fransa ile yaşanan gerilime ilişkin mesajlar verdi.

"Biz her ihtimale ve sonucu Türk milleti olarak hazırlıklıyız" diyen Erdoğan, "Geçmişte iç ve dış nice sinsi saldırılar sebebiyle vaktini ve enerjisini heba eden Türkiye'nin bir daha aynı tuzağa düşmesine izin vermeyeceğiz. Türkiye'nin gücünü ya diplomasiyle ya sahada acı tecrübeyle anlayacaklar" diye konuştu.

Erdoğan konuşmasında "Maruz kaldığımız her saldırı, karşılaştığımız her kriz, Türkiye'nin üretimde, ticarette, teknolojide, ihracatta, savunma sanayisinde, temel hizmet alanlarında geldiği yerin manasını daha iyi anlatıyor. Hamdolsun artık kendine güvenen, potansiyelini bilen, karşısındakilerin gerçek gücünü ve hareket alanını gören, arkasındaki desteği fiili neticelere dönüştürebilen bir Türkiye var. Türkiye'nin kendisine dayatılan ahlaksız haritaları ve belgeleri yırtıp atacak siyasi, ekonomik ve askeri güce sahip olduğunu anlayacaklar. Türkiye ve Türk milleti olarak biz her ihtimale ve her sonuca hazırlıklıyız." ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.

İlgili Haberler

Erdoğan: Türkiye'deki gibi samimi demokrasi bulamazsınız
AK Partili Ünal: Yedi düvel Tayyip Erdoğan ile mücadele ediyor
Erdoğan'dan Macron'a: Senin şahsımla daha çok sıkıntın olacak

Haberler Haberleri