Binali Yıldırım İBB başkanlığına aday olacak mı?

Binali Yıldırım İBB başkanlığına aday olacak mı?

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım İBB'ye aday olup olmayacağına ilişkin "Benim böyle bir düşüncem yok." dedi.

Yerel seçimler için hazırlıklara başlayan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) için aday göstereceği isim merak ediliyor. AK Parti'nin İBB Başkanlığı'nda düşündüğü isme yönelik kulis bilgileri de gelmeye devam ediyor.

Sputnik'in aktardığına göre, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "Akşener’den, İstanbul ve Ankara’da işbirliği sinyali" başlıklı yazısında, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylıkları için muhtemel isimler yazılıyor. Bunların arasında gerçekten o göreve layık insanlar var. Ama AK Parti’de henüz aday belirleme süreci başlamış değil. Belki bu isimlerden biri aday olarak gösterilecek ya da sürpriz bir isim aday olacak. Bu konuda henüz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ne düşündüğünü bilmiyoruz. O nedenle ben bu aşamada isim konusuna girmiyorum" ifadelerine yer verdi.

Selvi, Binali Yıldırım'la arasında gerçekleşen diyaloğu şöyle aktardı:

"Ama madem herkes şu aday olacak bu aday gösterilecek diye yazıyor ben de kim aday olmayacak diye yazayım istedim. A Haber’de, 'Memleket Meselesi' programında AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'la birlikteydik. Biliyorsunuz Binali Bey 2019 seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayıydı. Kendisine bu seçimde aday olup olmayacağını sordum. 'Biz artık sıramızı savdık. Partimizin onlarca aday adayı var. Çok değerli arkadaşlarımız var. Benim böyle bir düşüncem yok. Açıkça ifade etmek istedim' karşılığını verdi."

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum