İsrail tanklarının 7 Ekim'de Yahudi yerleşimlerini vurduğu görüntüler ortaya çıktı

İsrail tanklarının 7 Ekim'de Yahudi yerleşimlerini vurduğu görüntüler ortaya çıktı

İsrail ordusunun, Hamas'ın 7 Ekim saldırısı sırasında Yahudi yerleşimlerini tanklarla bombaladığı anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

İsrail'de Hamas'ın düzenlediği 7 Ekim saldırısının yankıları sürüyor.

İsrail medyası, 7 Ekim saldırısında Hamas'ın ele geçirdiği Yahudi yerleşimlerinin geri alınması sırasında, İsrail ordusunun bu yerleşimleri tanklarla bombaladığı anlara ait görüntüleri servis etti.

Yayınlanan görüntülerde İsrail ordusuna ait tankların İsrail yerleşimleri içerisindeki evleri ve çeşitli bölgeleri tanklarla bombaladığı görülebiliyor.

Sınır yerleşimlerinde 7 Ekim saldırısı sonrasında çekilen görüntülerde de birçok evin tahrip olduğu göze çarpmıştı. Söz konusu tahribatın Hamas'ın elindeki silahlarla mümkün olmadığı ve bu yıkımı İsrail'in gerçekleştirdiği vurgulanmıştı.

Daha önce de birçok İsrailli görgü tanığı bölgedeki sivil kayıpların önemli bir kısmına İsrail'in saldırılarının yol açtığını itiraf etmişti.

Kaynak: Mepa News

x.gif

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.