İsrailli siyasetçi: Gazze'de alınan esirleri canlı canlı gömün

İsrailli siyasetçi: Gazze'de alınan esirleri canlı canlı gömün

İsrail'in Kudüs Belediye Başkan Yardımcısı, Gazze halkını Nazi olarak niteledi.

İsrail'in Kudüs Belediye Başkan Yardımcısı Aryeh Yitzhak King, İsrail ordusuna Gazze'de yakalanan yüzlerce Filistinli sivili canlı canlı gömme çağrısında bulundu.

Aşırı sağcı bir siyasetçi olan King, Cuma günü sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda Gazze halkını "Müslüman Naziler" olarak niteledi. Kin İsrail ordusunun Gazze'de "Müslüman Nazileri" ortadan kaldırdığını söyledi ve hızını artırması gerektiğini öne sürdü.

Middle East Eye'ın aktardığı habere göre King paylaşımda, İsrail ordusu tarafından esir edilen Filistinli sivillere ilişkin şunları söyledi: "Bana kalsaydı, D-9 buldozerleri gönderir ve onları toprak yığınlarının arkasına koyar ve bu yüzlerce karıncayı canlı canlı gömme emrini verirdim."

King, sosyal medya platformu X'in kurallarını ihlal ettiği için silinen paylaşımında "Onlar insan değil, insan hayvan da değil. Onlar insanlık dışı be onlara böyle davranılmalı." ifadelerini kullandı.

King'in belediye başkan yardımcılığı yaptığı bölge işgal altındaki Doğu Kudüs'ü ve yaklaşık 400 bin Filistinliyi de kapsıyor.

Kaynak: Mepa News

uyg.gif

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.