ABD Başkan Yardımcısı Ankara'da: "Demokrasiyi Yayın"

ABD Başkan Yardımcısı Ankara'da: "Demokrasiyi Yayın"

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'la görüşmesinde "Size güveniyoruz. Demokrasi yayın" dediği aktarıldı.

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından, Fethullah Gülen'in iadesi konusunda Türkiye'nin taleplerini ilettiği süreçte bugün Türkiye'ye geldi.

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden Suriye'deki gelişmeler ve Fethullah Gülen'in iadesiyle ilgili temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya geldi. ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'la görüşmesinde "Size güveniyoruz. Demokrasi yayın" dediği aktarıldı. İlk olarak Meclis'i ziyaret eden ABD'nin iki numarası Biden, ardından Çankaya'ya geldi. Başbakan Binali Yıldırım, ABD Başkan Yardımcısı Biden'ı ağırlıyor.

Joe Biden, Kahraman ile görüşmesinin ardından, Gülen Örgütü'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde bombalanan Meclis'in hasar gören bölümlerini gezdi.


 

ÇANKAYA YOLUNDA PROTESTO EDİLDİ

Ankara'da bir grup, ABD Başkan Yardımcısı Biden'ı, Çankaya Köşkü'ne geçişi sırasında protesto etti. Cinnah Caddesi'ndeki Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Cinnah Yerleşkesi önünde toplanan grup, "Eğer Amerikan Kongre üyeleri darbe girişimine karşı açıklamalar yaparken, Senato binası bombalansaydı #neyapardın?" ve "Biden, baydın" yazılı pankartlar taşıdı. Gruptakiler, Cinnah Caddesi'nden geçiş yapan Biden'ı ıslık çalarak protesto etti. Grup, daha sonra dağıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.