ABD Başkan Yardımcısı Pence'in sözcüsü koronavirüse yakalandı

ABD Başkan Yardımcısı Pence'in sözcüsü koronavirüse yakalandı

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence’in basın sözcüsü Katie Miller'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Başkan Yardımcısı Mike Pence, Cuma sabahı Iowa’ya girmek üzere yola çıkacaktı. Sabah saatlerinde Mike Pence’in çalışanlarından birinin koronavirüse yakalandığı haberinin gelmesi üzerine, Pence’in uçağı Air Force 2’den Başkan Yardımcısı’na Iowa ziyaretinde eşlik etmesi planlanan bazı kişilerin indiği, uçağın 1 saat gecikmeli olarak havalandığı belirtildi.

Başkan Donald Trump'ın Beyaz Saray'da yaptığı toplantı sırasında Pence'le birlikte çalışan bir kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını söylediğini bildiren CBS televizyonu, bu kişinin Başkan Yardımcısı Pence'in basın sözcüsü Katie Miller olduğunu yazdı.

Eşi Stephen Miller Başkan Donald Trump'ın danışmanı

Katie Miller'ın eşi Stephen Miller da Başkan Donald Trump'ın konuşma metinlerini hazırlayan kıdemli danışmanları arasında yer alıyor. Ancak Stephen Miller'ın Başkan Trump'la en son ne zaman yakın temasta bulunduğu bilinmiyor.

twtcanli.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.